NIEUWBOUW PROJECTEN

NIEUWBOUW JAREN 30 DORDRECHT | 290 m2

Deze jaren ‘30 woning met een woonoppervlak van ruim 290m2 wordt gebouwd door Bloos Bouw. Deze bijzonder ruime woning word gebouwd volgens de officiele bouwwijze uit de jaren ’30. Alle gekozen meterialen komen zo dicht mogelijk in de buurt bij de oorspronkelijke materialen.

Dit pand is ontworpen door architectenbureau frisowoudstra.

NIEUWBOUW MODERN ABSTRACT DORDRECHT | 189 m2

Deze modern abstracte woning word gebouwd door Bloos Bouw. Een niet allerdaags plaatje. De grote ramen met een afmeting van 280 x 180 worden voorzien van mahonie hardhouten kozijnen. De opvallende stenen pilaar zal worden bekleed met natuurstenen met grijs en roestbruin. Het witte kader zal deels uit hout en deels uit steen worden vervaardigd waarna alles strak wordt gestuct zodat er geen naden of oneffenteden zichtbaar zijn.

Dit pand is ontworpen door architectenbureau stijlarchitectuur

RIANTE HOEKWONING MET EEN WOONOPPERVLAK VAN RUIM | 175m2

Deze riante hoekwoning met een woonoppervlak van ruim 175m2 wordt gebouwd door Bloos Bouw. Het dak is deels doorgetrokken over de voorgevel met een vlakke dakpan. Op de hoek van de huiskamer aan de voorgevel rechts  en de hoek van de uitbouw aan de linkerzijde komt een staalconstructie zodat de ramen tot aan de grond geplaatst kunnen worden. De kolom om de entree is doorgetrokken tot in het dak en geeft het pand een statig karakter.

Dit pand is ontworpen door
architectenbureausymbiose.

TOTALE RENOVATIE BESTAANDE WONING

Deze woning is van top tot teen aangepakt. Zo heeft de woning een stenen uitbouw gekregen met zinken regenpijp en aluminium zwarte schuifpui. Op de begane grond is een gashaard geplaatst en een nieuwe keuken met kookeiland. De badkamer is in dezelfde sfeer aangepakt, zwarte kozijnen en zand tinten op de vloeren en wanden

Op al uw vragen hebben wij een passend antwoord. Wij verzoeken u graag om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij reageren doorgaans dezelfde dag.

Is uw vraag zo urgent dat u het liefst gelijk antwoord heeft dan kunt u ons ook 24 / 7 bellen op: +31 6 26215387